Café van Cultura!

1 juni gaan we weer open !!

Nieuws! We gaan open op 1 juni om 14.00 uur !

We hebben ons terras 2x zo groot gemaakt zodat u veilig en ruim kunt zitten,we hebben alle veiligheids maatregelen getroffen om u te kunnen ontvangen, reserveren is verplicht in ieder geval gewenst en u mag met 2 personen aan een tafel maar bent u er als gezin dan mag u binnen de 1,5 meter gewoon aan een tafeltje met uw hele gezin uiteraard.

bij aankomst word u door ons ontvangen en gevraagd uw handen te ontsmetten met onze handgel en uw handtekening te zetten op onze reserveringlijst.

daarna lekker genieten van onze koude biertjes,fris,wijn en de zon,borrelplankje kaas of bitterballen kunt u bestellen en tevens hebben we ook de keuze uit 4 hoofdgerechtjes als plate service geserveerd. 

 

Peter en Mirjam en Medewerkers.

 

reserveer: bel 0612867806 of wattsapp op dit nummer

meld met hoeveel personen je wilt komen en of je familie of partner bent!

of mail naar: petervenema@cultura-andijk.nl

 

 

 

 

 

 

 

Onze website geeft u informatie over het gebouw Cultura en alle verenigingen die hier hun onderdak in hebben met hun activiteiten.

Onder de pagina "verenigingen" vindt u informatie en contactpersonen van de diverse clubs die gebruik maken van Cultura, met links naar diverse andere sites.

De agenda voorziet u van informatie over de vele activiteiten die in Cultura plaatsvinden. Onder het kopje "stichting Sport en Cultuur" vindt u natuurlijk onze nieuwtjes en leest u iets over de structuur van de stichting, en hoe wij bereikbaar zijn.

Cultura